Tecnopav

pavaje decorative,beton amprentat,pavaje covor piatra naturala,beton superfinisat,rasini epoxidice, Pavaje Decorative Grupul
 
Sisteme de Pavaje
Microcimentul este un produs nou, gandit pentru renovarea pardoselilor vechi sau pentru a realiza suprafete continue pe suport deja existent (beton, ceramica, sapa autonivelanta, parchet etc). Este destinat finisarii decorative a suprafetelor interioare si exterioare, pardoseli si pereti.

.
MICROCIMENT
Este un ciment modificat cu polimer , facut pentru a fi aplicat in multiple straturi foarte subtiri (2-3 straturi a cate 1 mm). Este foarte rezistent la trafic si proprietatile sale de adeziune permit sa fie folosit pe o mare varietate de straturi suport (beton, metal, lemn).
Se distinge prin caracteristicile sale precum rezistenta si durabilitatea. Microcimentul poate fi folosit atat la interior cat si la exterior pentru a obtine diferite efecte pentru
pardoseala. Poate fi tratat cu acid pentru un efect de colorare natural. Este perfect pentru renovarea pardoselilor vechi din beton, dar si pentru pardoseli noi. Cu o buna pregatire a suprafetei suport, microcimentul poate fi aplicat pe aproape orice suprafata solida si este un sistem ce se preteaza incalzirii in pardoseala.
Copyright   2000 Tecnopav .Toate drepturile rezervate.
OFERTA GRATUITA
TEL.   0741.300.700