Tecnopav

COVOR PIATRA NATURALA
pavaje decorative,beton amprentat,pavaje covor piatra naturala,beton superfinisat,rasini epoxidice, Pavaje Decorative Grupul
 
Sisteme de Pavaje
Sunt produse cu caracteristici chimice superioare, care acopera o paleta larga de utilizari, in ceea ce priveste compatibiliatea cu rasinile sintetice folosite in executia covoarelor din piatra, executia pardoselilor industriale decorative, precum si fabricarea de tencuiala mozaicata.
Frumusetea si rezistenta deosebita a covoarelor din piatra executate cu cuartul colorat , posibilitatea de a alege nenumarate combinatii de culori si marimi a nisipului fac din acestea alegerea cea mai potrivita in acoperirea de terase , scari,alei, trotuare,foisor,garaj,piscine,curti si zone de relaxare si gratar.
Covoarele din piatra sunt produse relativ noi in Romania si sunt tot mai utilizate datorita exceptionalei frumuseti si rezistente.
Odata cu introducerea in fabricatie a acestor tipuri de cuart colorat, se elimina cea mai importanta piedica in dezvoltarea covoarelor din piatra: importul costisitor al acestui tip de material

Copyright   2000 Tecnopav .Toate drepturile rezervate.
OFERTA GRATUITA
TEL.   0741.300.700