Tecnopav

pavaje decorative,beton amprentat,pavaje covor piatra naturala,beton superfinisat,rasini epoxidice, Pavaje Decorative Grupul
 
Sisteme de Pavaje
BETON AMPRENTAT
Avantaje:
- nu necesita intretinere, se spala doar cu apa;
- spre deosebire de pavaje sau asfalt, nu se scufunda si nu se deformeaza;
- nu apar buruieni;
- poate fi curatat cu usurinta de pete precum ulei,petrol etc;
- poata capata un design personalizat - gama larga de modele si culori;
- perioada de executie este foarte scurta;


Este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special (beton ce contine fibre elastice, pentru protectie la aparitia fisurilor, si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet) cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, caramizii, gresiei etc.
Culoarea dorita de client espe obtinuta cu ajutorul unui colorant special (praf) care are dublu rol : acela de a asigura culoarea aleasa cat si rol de a ridica duritatea betonului.
Utilizind matritele adecvate, se pot realiza suprafete mari sau trepte din beton amprentat, fara rosturi, cu un aspect autentic de blocuri masive de piatra naturala.
Pavajele din beton amprentat se executa oriunde se poate turna beton. Indiferent de climat, pot fi produse suprafete frumoase, cu durabilitate, care sa depaseasca oricare alte forme de pavaj.
Se poate aplica cu succes fiind totodata o solutie ideala la amenajarea zonelor rezidentiale, centrelor comerciale, parcurilor de distractie, pietelor, parcarilor, statiilor de benzina, teraselor, drumurilor de acces, cat si a spatiilor mai inguste precum alei pietonale, trotuare, piscine etc.

In tehnologia betonului amprentat se folosesc materiale inovatoare din domeniul betonului decorativ.
Colorantul-intaritor care este intins pe suprafata betonului crud, formeaza dupa uscare un strat foarte dur,foarte rezistent la actiunea UV. Acesta este de fapt un amestec uscat de ciment, agregate dure, aditivi si pigmentistabili UV, fiind disponibil intr-o gama larga de culori.

Copyright   2000 Tecnopav .Toate drepturile rezervate.
OFERTA GRATUITA
TEL.   0741.300.700